Biografi

Kashif arbejder for ”den gode sag”. Han arbejder sammen med alle som kan realisere dette arbejde, organisationer, myndigheder, foreninger, grupper, individuelle ildsjæle, samt social engagerede virksomheder, men det vigtigste er at sagen vil gøre en forskel og skabe opmærksomhed om emnet.

Kashif omsætter tanker og ønsker om at gøre en forskel til praksis. Med andre ord realiserer han den menige danskers drøm til virkelighed. Det gør han gennem sit netværk af ildsjæle, et netværk der består af organisationer, individuelle ildsjæle og social engagerede virksomheder. Han er en stemme i Hvidovre og det danske samfund – en stemme der er forankret i det pulserende samfund. Han stiller sig ikke tilfredse med blot at skabe opmærksomhed omkring et samfundsrelevant emne, men går går skridtet videre og bidrager konstruktivt med implementeringen af løsninger med alle relevante parter.

Udvalgte projekter Kashif har taget initiativ til:

Musik For Pakistan

“Musik For Pakistan” støttekoncerten for jordskælvsofrene i Pakistan, som han arrangerede den 18. december 2005 i Cirkusbygningen, blev udråbt til en ægte succeshistorie i Danmark, hvor deres koncert handlede om deres budskaber som humanisme og almen medmenneskelighed. Koncerten indbragte 1,1 million kr. som de gav til Dansk Røde Kors´nødhjælpsarbejde i Pakistan.

Til Glæden – for tolerance, respekt og dialog

Da Kashif støtter universelle budskaber som “tolerance”, “respekt” og “dialog” sagde han ja tak til at arrangere “Til Glæden – for tolerance, respekt og dialog” koncerten efter at nogle af de 12 forfattere (Klaus Rifbjerg, Stig Dalager, Hanne Vibeke-Holst osv.) kontaktede ham og brødrene. Budskaber som “tolerance”, “respekt” og “dialog”gælder ikke kun ifm. Muhammed-krisen, det er nogle budskaber som Kashif mener man som menneske kan stå inde for i livets tilværelse.

“Vi hjælper børn” – tøjindsamling til jordskælvsområdet i Pakistan

Kashif indsamlede børnetøj midt i oktober måned 2007 på p-pladsen ved transportfirmaet DHL på Avedøre Holme. Her afleverede Hvidovre kommunes borgere og folk udefra over 20.000 stykker tøj på halvanden time. Tøjet blev uddelt i Bagh distriktet, hvor 70.000 mistede livet under jordskælvet. Tøjet blev uddelt på flere skoler og Reproductive Health centre i området. I alt fik 6.178 børn gavn af deres indsamlede tøj.

Fodboldklubben Avedøre All Stars

Som et led i integrationsindsatsen og arbejdet for unges aktivering i sport-sammenhænge, samt deltagelse i foreningsarbejde er Avedøre All Stars nu blevet stiftet af Kashif. Avedøre All Stars er tilmeldt hos SBU og påbegyndte sæsonen i april 2008. Kashif har tidligere stiftet Hvidovre Cricketklub med samme formål som Avedøre All Stars.

Debatarrangementer og Dialogmøder

Kashif har i mange år arrangeret debatarrangementer og dialogmøder, for at fremme integrationen på tværs af hudfarve, kultur, religion og politisk ståsted. Kashif har derfor et bredt kendskab til kommunen og har blandt mange andre personer haft arrangementer med præst i Avedøre kirke Poul Kühle, Jacob Holdt, Bent Lexner, Jan Lindhardt, Manu Sareen og Kashif inviterede for første gang Dansk Folkepartis Martin Henriksen til dialogmøde i Moskeen i Hvidovre.

Rollemodeller og social indsatsen “På gaden”

Kashif og hans brødre har i en årrække arbejdet med unge på frivillig basis. De møder på eget initiativ de unge – især socialt udsatte, på gaden, på den lokale togstation, udenfor bibliotekerne og kommer i snak med de unge på deres hjemmebane. Kashif arbejder især med unge i Hvidovre kommune og gør brug af sit kendskab til lokalområdet. De har vejledt en masse unge, om uddannelse, fritidstilbud, arbejde og hjulpet dem på vej i livet.

Indsamling til den dræbte avisbuds mor

Onsdag den 19. marts 2008 blev den kun 16 årige avisbud Deniz Özgür Uzun brutalt slået ned på Amager og døde efterfølgende af sine kvæstelser på Rigshospitalet.

Hændelsen påvirkede en stor del af den danske befolkning som så en lidende mor der havde mistet sin eneste søn som en konsekvens af den brutale voldsepisode. Mange sad med et ønske om at vise deres sympati for moren inklusiv Kashif. Kashif og brødrene valgte derfor at lave en indsamling for at vise deres og den danske befolknings sympati og dybeste medfølelse.

Moderen til den dræbte Deniz Uzun fik overrakt knap 130.000 kroner. Mere end 1.000 danskere donerede penge til indsamlingen. Unge som ældre, mænd og kvinder, studerende til koncern direktører – der var en bred folkelig opbakning til vores indsamling for den dræbtes avisbuds mor. De fik bidrag fra alle landets regioner, selv danskere bosiddende i udlandet har bidraget med et beløb. Indsamlingen har vist, at et flertal af danskere ikke vil acceptere meningsløs vold. Brødrene håber at de unge har fået et kraftigt budskab om, at vold ikke kan betale sig og at de kan se hvilke katastrofale konsekvenser vold kan medføre. De unge skal i stedet uddanne sig og engagere sig positivt i det danske samfund, og Kashif er villig til at give en hjælpende hånd hvis det kniber.

Forankring af ABROS.DK og ”Unge der gør en forskel” projektet med social udsatte unge

Kashif har formået gennem eget initiativ at samle omkring 700 frivillige rundt omkring i hele landet, adskillige organisationer og virksomheder, som har tilsluttet sig deres platform for ildsjæle ABROS.DK. De har også fået positiv respons omkring, herunder samarbejde omkring vores projekt om social udsatte unge ”Unge der gør en forskel”. Projektet er en direkte udløber af deres indsamling til den dræbte avisbuds mor, hvor en af elementerne i projekt går på, at unge skal tage initiativ til samfundsgavnlige projekter.