Scroll ned
HJEM

FOLKETINGSVALG

Jeg er kandidat for Radikale Venstre til Folketingsvalget i Københavns Omegn. Jeg har været politisk aktiv i mere end 10 år og har siddet i Hvidovres Kommunalbestyrelse i sidste periode, inden jeg flyttede til København sidste år.

La oss begynne
//FOLKETINGSVALG
//FOLKETINGSVALG

Folketingsvalg

Jeg har været politisk aktiv i mere end 10 år og har siddet i Hvidovres Kommunalbestyrelse i sidste periode, inden jeg flyttede til København sidste år. Jeg er ellers vokset op, og har altid boet i Hvidovre og har derfor et stort og indgående kendskab til Vestegnen og dets gode sider, samt udfordringer. En stor del af mine år som lærer, har jeg arbejdet på forskellige skoler på Vestegnen. Siden jeg var helt ung, har jeg arbejdet med samfundsgavnlige projekter på tværs af organisationer, myndigheder, foreninger, ildsjæle, samt virksomheder. Det vigtigste for mig har altid

været, at gøre en forskel og skabe en forandring for mennesker og for samfundet.

Jeg vil arbejde for, at samfundet bliver et fællesskab med plads til, og brug for alle. Jeg mener at alle områder indenfor politik hænger sammen, men vil alligevel fremhæve 3 områder jeg særligt brænder for og et par konkrete forslag til, hvad jeg vil arbejde for:

Børn og Unge / Skole og Uddannelse

Der er behov for en god start på livet for alle børn og unge. Det sker med en tidlig og styrket indsats i dagsinstitutioner og skoler. Her skal vi især prioritere indsatsen og hjælpen til udsatte familier.

– Gøre op med standardskoleskemaet og fjerne de timemæssige bindinger på den understøttende

undervisning, men fastholde ressourcerne. Skolerne må altså selv tilrettelægge skoledagens længde og brugen af timerne til understøttende undervisning. Kravene om bevægelse og lektiehjælp/fordybelse skal ligeledes opfyldes.

– Afdigitalisering

– Alle skoler skal tilknyttes en fast socialrådgiver

– Løfte læreruddannelsen til kandidatniveau, hvor den i dag er på bachelorniveau. Linjefag med specialisering i dansk som andetsprog/multikulturelle kompetencer, skal genindføres på læreruddannelsen, så ekspertise inden for dette område kan være til stede på flere skoler.

Kunst og Kultur / Foreningsliv

Alle har brug for fællesskaber og derfor mener jeg at forening, kultur- og fritidslivet skal dyrkes og styrkes endnu mere. Kunst og kultur er en vigtig del af vores liv og vores samfund. Vi går til kunsten og kulturen, når vi gerne vil have noget at samles med andre om. Det sidste år har netop bevist, at vigtigheden af disse områder ikke kun påvirker os fysisk, men i den grad også psykisk. Vi skal gøre kunst- og kulturlivet til en større del af hverdagslivet. Det skal vi både gøre ved at få danskerne ind i kulturinstitutionerne, men også ved at få kulturen ud blandt danskerne.

– Nye regionale kultursteder: Vi skal arbejde for at oprette nye regionale kultursteder. Udover kulturel-virksomhed, får kulturstederne også til opgave, at rådgive, vejlede og berige det lokale kulturliv.

– Talentudvikling: Arbejdet med talentudvikling, skabelse og promovering af nye danske talenter og kulturliv skal styrkes.

– Mere teater og flere på museum rundt i landet. Disse områder kan gøres mere borgernære, således at indsatsen for at inddrage og involvere flere sættes i fokus. Flere skal kunne komme rundt på danske skoler, plejehjem, boligområder mv.

Integration

I mine øjne står Radikale for visionen og ønsket om en verden, hvor vi mennesker lever i harmoni med naturen og i et samfund, hvor alle individer føler sig lige, værdifulde og inkluderet på tværs kultur, etnicitet, tro, køn og seksualitet.

Jeg ønsker et samfund, hvor mangfoldighed omfavnes som en gevinst for Danmark og danskere.

Der er kun ét Danmark og alle, der lever her, skal være en del af samfundet. Vores fællesskab handler ikke om religion og hudfarve, men om viljen til at bidrage med det, man kan. Derfor skal vi fortsat have modet til at arbejde for reel integration, samtidig med, at man skal være ærlig om problemernes omfang. Men vi skal finde modet til at lade de høje forventninger sætte ambitionsniveauet, fremfor den laveste fællesnævner.

– Vi skal have flere blandede skoler, børnehaver og ungdomsuddannelser, så tosprogede børn ikke isoleres på de samme institutioner.

– Vi skal arbejde for et uddannelsesprogram for lokale ressourcepersoner, hvor de bliver klædt på til at kunne styrke lokalsamfundets modstandskraft mod radikalisering, undertrykkelse, social kontrol og til at fremme ligestilling.

– Flere unge i udsatte boligområder skal i job eller uddannelse: Dette arbejdes der for ved bl.a. positive straksindsatser over for fravær og frafald i udskolingen og på ungdomsuddannelser. Fritidsjobsgaranti for de 13-16-årige i udsatte boligområder, samt lokale initiativer.

Den Grønne Omstilling - Miljø og Klima

Danmarks grønne omstilling går for langsomt. Regeringens samlede klimaindsats vil sænke hastigheden i den grønne omstilling til en fjerdedel af det nuværende tempo, ifølge Klimarådet.

Derfor skal vi være mere ambitiøse, men på en måde så den enkelte borger føler et personligt ansvar og forstår de korte og langsigtede konsekvenser af det modsatte. Vi skal tænke bæredygtighed ind i alle områder af vores politik.

Vi skal arbejde for renere drikkevand og imod forurening af vores drikkevand – der skal ikke sprøjtes oven på vores drikkevand

Mere økologi

– Biodiversitetsfremmende initiativer og projekter skal fremmes og styrkes.

Med et stort og mangeårigt politisk engagement og med hjertet involveret i mit politiske arbejde, vil jeg arbejde for Radikale Venstre, som kandidat til det kommende Folketingsvalg. Jeg ser frem til at kunne kæmpe for den Radikale dagsorden og dermed gøre en forskel.

Der kan stemmes på mig i følgende byer:

 • Albertslund
 • Ballerup
 • Brøndby
 • Furesø
 • Gentofte
 • Gladsaxe
 • Glostrup
 • Herlev
 • Hvidovre
 • Høje-Taastrup
 • Ishøj
 • Lyngby-Taarbæk
 • Rudersdal
 • Rødovre
 • Vallensbæk
Close